חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

ברוסקטה עם פסטו, שמן אגוזי מלך וסלט עגבניות פיקנטי

ברוסקטה עם פסטו, שמן אגוזי מלך וסלט עגבניות פיקנטי

ברוסקטה עם פסטו, שמן אגוזי מלך וסלט עגבניות פיקנטי

עם שמן 100% אגוזי מלך של הוילרי ורנולז.

מצרכים

בגט אחד
4 עגבניות תמר
2 בצלצלי שאלוט
0.5 פלפל ירוק חריף
לימון שלם
4 כפות שמן אגוזים הוילרי ורנולז
כוס וחצי עלי בזיליקום
200 גרם פרמזן
5 שיני שום

אופן ההכנה

חותכים את הבגט לברוסקטות עבות מורחים על הברוסקטות שמן אגוזים ואופים בתנור בחום של 200 כד להשחמה לסלט -קוצצים את העגבניות והבצל לקוביות קטנות, את הפלפל החריף חותכים לעיגולים דקים ככל שאפשר, מערבבים את שלושתם, סוחטים לימון שלם ומתבלים בשמן אגוזים פלפל שחור גרוס ומלח גס.

לפסטו -טוחנים ביחד עלי בזיליקום שום פרמזן ורבע פלפל ירוק חריף. מוסיפים שמן אגוזים בהדרגה עד לסמיכות הרצויה.

מרכיבים את המנה - מורחים על הבגט כמות נדיבה של פסטו ומעל מניחים את הסלט ניתן לקשט בעלה בזיליקום ולזלף שמן אגוזים מעל.