חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

ירקות מוקפצים כתוספת לטורטייה

ירקות מוקפצים כתוספת לטורטייה

ירקות מוקפצים כתוספת לטורטייה

מומלץ להוסיף בטורטייה עם עוף מוקפץ, טורטיית גבינות, או על פיצה טורטייה.

מתכון מהיר וקל הכנה.

מצרכים

2 פלפלים בשני צבעים
בצל שאלוט בינוני חתוך לרצועות
קישוא חתוך לרצועות
7-8 פטריות פורטבלו
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
2. מוסיפים את הבצל הקישוא והפלפלים, ומקפיצים כ רבע שעה, עד שמתרככים
3. בחמש דקות האחרונות מוסיפים לתערובת את פטריות הפורטבלו, ממליחים ומפלפלים על פי הטעם.

שופכים לקערה.

בתיאבון!!!