חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

מתכון לטורטייה עם עוף מוקפץ

מתכון לטורטייה עם עוף מוקפץ

מתכון לטורטייה עם עוף מוקפץ

מתכון ל6 טורטיות.(ארוחה ל 2 - 3 )

מצרכים להקפצת העוף:

חבילת טורטיות 6 יחידות
4 כפות שמן טיגון זרעי ענבים(אפשר גם קנולה)
4 נתחי פרגית או חזה עוף חתוכים לרצועות
2 שיני שום כתוש
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל

מצרכים למילוי נוסף:

4 כפות שמן לטיגון
בצל חתוך לרצועות
2 פלפלים גדולים בשני צבעים חתוכים לרצועות דקות
2 קישואים חתוכים לרצועות
עלי חסה טריים
מיונז

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בווק ומוסיפים את הבצל והפלפלים, מטגנים עד שמתרככים על אש בינונית
2. מוציאים את הפלפל הקישוא והבצל מהמחבת לכלי.

הקפצת העוף

1. לאותו ווק מוסיפים את רצועות העוף ,רוטב הצ'ילי המתוק, שיני השום ומלח ופלפל לפי הטעם.
2. מקפיצים את העוף עד למידת העשייה הרצויה (3-5 דקות).

מחממים את הטורטייה על מחבת עם קצת שמן זית כחצי דקה משני הכיוונים ומוציאים

מורחים על הטורטייה מיונז, מפזרים עלי חסה , את הפלפלים הבצל הקישוא, והעוף.

מגלגלים ואוכלים חם.

בתיאבון!!!