חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

מתכון פסטה פנה GRANO ARMANDO -אלי אוליו ועגבניות שרי

מתכון פסטה פנה GRANO ARMANDO -אלי אוליו ועגבניות שרי

מתכון פסטה פנה GRANO ARMANDO -אלי אוליו ועגבניות שרי

מתכון פסטה לשלושה

מצרכים

חבילת פסטה פנה GRANO ARMANDO 500 גרם של
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה -Olitalia
8 שיני שום חתוכים לפרוסות דקות
פלפל אדום חריף קצוץ דק דק
20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
כפית עלי טימין קצוץ דק
כפית עלי בזיליקום קצוץ דק.
גבינת פקוריניו מגורדת
מלח

אופן ההכנה


1. מבשלים את פסטה פנה GRANO ARMANDO לרמה של "אל דנטה" ומסננים.
2. תוך כדי בישול הפסטה, שופכים את שמן הזית למחבת גדול ומוסיפים את שיני השום, ומערבבים כ 2-3 דקות (להיזהר לא לשרוף!)
3. מוסיפים את הפלפל החריף, ועגבניות השרי ומקפיצים כ 5 דקות.
4. מוסיפים את עלי הטימין והבזיליקום ומקפיצים כ 2-3 דקות .
5. שופכים את הפסטה לתוך המחבת ומקפיצים כך שהשמן יעטוף טוב את הפסטה.
6. מגישים לצלחות ומפזרים גבינת פקוריניו מעל.

בתאבון!!!