חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

פסטה פנה ריגטה GRANO ARMANDO עם כדורי בשר ברוטב עגבניות ופלפלים

פסטה פנה ריגטה GRANO ARMANDO עם כדורי בשר ברוטב עגבניות ופלפלים

מתכון פסטה פנה ריגטה GRANO ARMANDO עם כדורי בשר ברוטב עגבניות ופלפלים

מתכון פסטה פנטה לארבעה.

מצרכים
500 גרם פנה ריגטה של GRANO ARMANDO
צנצת 680 גרם של רסק עגבניות "בל"
4 כפות שמן זית כתית מעולה "אולאיטליה"
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
ביצה גדולה
2 כפות פירורי לחם
2 שיני שום כתוש
1/2 בצל
פלפל אדום-חתוך לרצועות
פלפל צהוב-חתוך לרצועות
מלח ופלפל עפ"י הטעם.

אופן ההכנה

1. מערבבים את הבשר,ביצה,פירורי הלחם,שיני השום מלח ופלפל, עושים מהם כדורים קטנים ושמים בצד.
2. מטגנים במחבת שמן זית עם הבצל ורצועות הפלפלים עד שמתרככים
3. מוסיפים את רסק עגבניות ועוד כוס מים ובוחשים עד לרתיחה.
4. מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עוד כחצי שעה.
5. בינתיים מבשלים את הפנטה בסיר נפרד, "אל דנטה".
6. מסננים את הפסטה ושופכים עליהם את הרוטב בסיר ,ומערבבים כ 2 דקות על אש קטנה.

מגישים חם.

בתיאבון!!!