חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

ניוקי אלי אוליו ועגבניות שרי

ניוקי אלי אוליו ועגבניות שרי

ניוקי אלי אוליו ועגבניות שרי

ל - 3 סועדים

מצרכים

חבילת ניוקי- בזיליקום "אורו דל איטליה"(פסטה תרד) 500 גרם.
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה -Olitalia
8 שיני שום חתוכים לפרוסות דקות
פלפל אדום חריף קצוץ דק דק
20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
כפית עלי טימין קצוץ דק
כפית עלי בזיליקום קצוץ דק.
גבינת פקוריניו מגורדת
מלח

אופן ההכנה


1. מרתיחים סיר מים ומוסיפים את הניוקי בזיליקום עד שהם צפים על פני המים ומסננים.
2. תוך כדי בישול הניוקי, שופכים את שמן הזית למחבת גדול ומוסיפים את שיני השום, ומערבבים כ 2-3 דקות (להיזהר לא לשרוף!)
3. מוסיפים את הפלפל החריף, ועגבניות השרי ומקפיצים כ 5 דקות.
4. מוסיפים את עלי הטימין והבזיליקום ומקפיצים כ 2-3 דקות .
5. שופכים את הניוקי לתוך המחבת ומקפיצים כך שהשמן יעטוף טוב את הניוקי.
6. מגישים לצלחות ומפזרים גבינת פקוריניו מעל.

בתאבון!!!