חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

ניוקי תפוח אדמה עטוף בטטה

ניוקי תפוח אדמה עטוף בטטה

ניוקי תפוח אדמה עטוף בטטה

ל - 3-4 סועדים

מהיר וקל להכנה

מצרכים

חבילת ניוקי "אורו דל איטליה"-תפוחי אדמה.
2 בטטות בינוניות קלופות
קופסא של שמנת מתוקה לבישול 10% שומן.
2 כפות חמאה
3 כפות שמן זית כתית מעולה "אולאיטליה"
2 שיני שום כתושות.
בצל קטן חתוך לרצועות
חצי כפית אגוז מוסק מגורד.
מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. חותכים את הבטטה לקוביות קטנות,מרתיחים אותם במים חמים עד שמתרככות,מוציאים ומסננים.
2. בישול הניוקי- מרתיחים סיר עם מים ,מוסיפים את הניוקי למשך כ 3 דקות עד אשר הם צפים,מוציאים ומסננים.
3.שופכים למחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד שמזהיבים.
4. שופכים לסיר את השמנת,החמאה,ומוסיפים את הבטטה,השום והבצל ובוחשים.
5. בעזרת בלנדר ידני בוחשים את התערובת בתוך הסיר עד שניהיית אחידה.
6. מוסיפים מלח פלפל ואגוז מוסקט ובוחשים.
7. את הניוקי המסוננן מוסיפים לקרם שיצרנו ומערבבים.

מגישים לצלחות.

בתיאבון!!!