סלט כרוב עם חומץ בלסמי
המצרכים
כרוב ירוק שלם חתוך דק
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
2 כפות סויה
3 כפות סוכר מומס ב 1/4 כוס מים
4 כפות גרעיני חמניה קלופים
30 גרם שקדים קלופים
2 כפות שומשום
אופן ההכנה
1. קולים את כל הגרעינים,השקדים והשומשום בתנור(את השומשום מוסיפיים בסוף כי הוא נשרף)
2. בקערה גדולה שמים את הכרוב, עליו שופכים חומץ בלסמי,שמן זית ,סויה וסוכר מומס- ומערבבים
3. להמתין שעה-שעתיים לפני ההגשה , מערבבים שוב לפני ההגשה ומפזרים את התערובת הקלויים מלמעלה.
לבריאות!!!