חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

רביולי שמנת וערמונים

רביולי שמנת וערמונים

רביולי שמנת וערמונים

ל-4 סועדים

חבילת רביולי 400 גרם.
1/3 מיכל שמנת לבישול 15% (אפשר להחליף ב200 מ"ל קרם קוקוס) 25 גרם חמאה
3 שיני שום קצוצות
5 ענפי תימין
200 גרם ערמונים בוואקום מוכנים לאכילה של "אינובשאטן"
מלח ופלפל שחור
מעט פרמזן לקישוט המנה

אופן ההכנה:

 מרתיחים את הרביולי במים לפי ההוראות על האריזה. במקביל, מחממים את החמאה במחבת. קוצצים גס את הערמונים ומוסיפים למחבת עם התימין והשום הקצוץ. מוזגים את השמנת למחבת ומבשלים על אש בינונית כ3 דקות. את הרביולי המוכן מוסיפים לרוטב ומבשלים עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם פרמזן מגורד מעל המנה. .