חיפוש
Filters
Blog options
מתכונים
Close

ברוסקטה עם פסטו, שמן אגוזי מלך וסלט עגבניות פיקנטי

ברוסקטה עם פסטו, שמן אגוזי מלך וסלט עגבניות פיקנטי

ברוסקטה עם פסטו, שמן 100% אגוזי מלך של הוילרי ורנולז וסלט עגבניות פיקנטי.



מצרכים

בגט אחד
4 עגבניות תמר
2 בצלצלי שאלוט 
0.5 פלפל ירוק חריף
לימון שלם 
4 כפות שמן אגוזים הוילרי ורנולז 
כוס וחצי עלי בזיליקום
200 גרם פרמזן 
5 שיני שום 
אופן ההכנה
חותכים את הבגט לברוסקטות עבות מורחים על הברוסקטות שמן אגוזים ואופים בתנור בחום של 200 כד להשחמה לסלט -קוצצים את העגבניות והבצל לקוביות קטנות, את הפלפל החריף חותכים לעיגולים דקים ככל שאפשר, מערבבים את שלושתם, סוחטים לימון שלם ומתבלים בשמן אגוזים פלפל שחור גרוס ומלח גס. 

לפסטו -טוחנים ביחד עלי בזיליקום שום פרמזן ורבע פלפל ירוק חריף. מוסיפים שמן אגוזים בהדרגה עד לסמיכות הרצויה.. 

מרכיבים את המנה - מורחים על הבגט כמות נדיבה של פסטו ומעל מניחים את הסלט ניתן לקשט בעלה בזיליקום ולזלף שמן אגוזים מעל.

כתוב תגובה