דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון פסטה קונקילויני במילוי גבינות
מתכון פסטה קונקילויני במילוי גבינות

פסטה קונקיליוני (בתמונה)מיוחדת בעיקר למילוי של גבינות או מילוי בשר.

להלן מתכון נבחר:

 

מתכון פסטה קונקילויני במילוי גבינות

 

מתכון ל שלושה

 

מצרכים

 

1 חבילה של פסטה קונקיליוני 500 גרם של טראלורו-TARALLORO

5 כפות שמן זית כתית מעולה אולאיטליה -OLITALIA

בקבוק 680 גרם של רסק עגבניות בל -BELL

200 גרם גבינת ריקוטה

200 גרם גבינה צפתית

50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

30 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת

1 קופסא שמנת לבישול

בצל פרוס לרצועות

2 שיני שום קצוץ

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה

 

1. מרתיחים מים בסיר ויוצקים לתוכו את הקונקיליוני למשך כ 8 דקות(לא בישול מלא) מוציאים ומסננים.

2. מערבבים בקערה את הגבינת ריקוטה,הצפתית והמוצרלה ומערבבים לבלילה אחת

3. מכניסים עם כפית את הבלילה לכל קונקיליוני, ומסדרים בצורה אסטטית בתבנית פיירקס.

 

הכנת הרוטב

 

1. שופכים את השמן זית לתוך מחבת ומרתיחים, שופכים את הבצל ושום ומתגנים עד אשר מזהיבים

2. יוצקים את רסק העגבניות בל, והשמנת לבישול,מפזרים מלח ופלפל על פי הטעם ומרתיחים כ 5 דקות.-

3. כשהרוטב מוכן, יוצקים אותו על הקונקיליוני, כך שיכסה את כול הקונקיליוני(אם צריך מוסיפים עוד כוס מים)

4. מפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן.

5. מכניסים לתנור למשך כ 30 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות

 

מגישים חם עם כף רחבה.

 

בתאבון!

 

 עוד מתכוני קונקיליוני

דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר