דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון פסטה ברוטב עגבניות ותרד
מתכון פסטה ברוטב עגבניות ותרד
מתכון פסטה ברוטב עגבניות ותרד
 
מתכון מהיר וקל הכנה!
 
(מומלץ פסטה מסוג מסרקי מקרוני/או פוזילי של טראלורו)
 
מתכון פסטה לארבעה.
 
מצרכים
 
חבילה פסטה 500 גרם של טראלורו
6 כפות שמן זית כתית מעולה
קופסא 400 גרם עגבניות תמר קלופות
כ 25 עגבניות שרי חצויות
50 גרם רסק עגבניות מרוכז
כ 50 עלי תרד טרי שטופים
מלח ופלפל
 
אופו ההכנה
 
1. מרתיחים סיר מים לפסטה ומבשלים את הפסטה "אל דנטה".
תוך כדי בישול הפסטה:
2. שופכים את שמן הזית למחבת ,כשהוא חם מקפיצים את עגבניות השרי כ 2 דקות עד שמתרככות
3. שופכים את קופסת העגבניות תמר- מרסקים אותם עם כף עץ, ומבשלים כ 10 דקות.
4. מוסיפים רסק עגבניות,ואת עלי התרד, מלח ופלפל ומערבבים.
5.מסננים את הפסטה כשהיא מוכנה,מחזירים לסיר, ויוצקים את רוטב העגבניות עם התרד לסיר. מערבבים כ 2 דקות כדי שהרוטב עגבניות יספח לפסטה.
 
מגישים לצלחות.
 
בתאבון!!!
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר