דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון פסטה ברילוטי ברוטב שמנת ובטטה
מתכון פסטה ברילוטי ברוטב שמנת ובטטה
 
מתכון פסטה ברוטב שמנת ובטטה.
 
מתכון פסטה פשוט וקל להכנה
 
 
מתכון פסטה לשלושה-ארבעה
 
 מומלצת פסטה ברילוטי- אך ניתן עם כל צורת פסטה אחרת כמובן.
 
מצרכים
 
חבילת פסטה ברילוטי 500 גרם של Tarall'oro
2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
בצל בינוני פרוס לרצועות דקות
2 שיני שום כתוש
חצי כוס חלב
קופסא של שמנת מתוקה
5 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל שחור
פרמז'ן
 
אופן ההכנה:
 
 את הפסטה ברילוטי מבשלים תוך כדי הכנת הרוטב עד למצב "אל דנטה".
1. שופכים שמן זית כתית מעולה למחבת ומטגנים את הבצל והשום עד שמזהיבים
2. מוסיפים את הבטטה ומטגנים עד שמתרככת.  5כ- דקות(ניתן לבשל אותה לפני במים רותחים לריכוך)
3.מוסיפים את השמנת והחלב ובוחשים כ 10 דקות נוספות.
4. מתבלים בפלפל ומלח.
5. מסננים את הפסטה,מחזירים לסיר ושופכים את הרוטב על הפסטה תוך כדי בחישה קלה כך שיספח היטב.
 
מגישים לצלחות ומגרדים גבינת פרמז'ן מעל.
 
בתיאבון!!!
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר