דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון לפסטה אליקה ריגטה ברוטב בולונז
מתכון לפסטה אליקה ריגטה ברוטב בולונז
מתכון לפסטה ברוטב בולונז.
 
מתכון פסטה ל 3-4 סועדים
 
מעולה להכנה עם פסטה אליקה ריגטה שהינה פסטה בשרנית ועבה- כך שהארוחה תצא משביעה ביותר!
 
מצרכים:
 
חבילת פסטה אליקה ריגטה  500 גרם של TARALLORO.
רבע כוס שמן זית כתית מעולה OLITALIA
חצי ק"ג בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
3 שיני שום כתושות
גזר חתוך לקוביות
2 גבעולי עלי סלרי קצוצים לרצועות דקות
3 כפות צנוברים
קופסא 400 גרם של עגבניות תמר BELL
חצי כוס יין אדום(מומלץ פרימיטבו של TARALLORO)
 
אופן ההכנה
 
1. שופכים לסיר את שמן הזית, וכשזה מתחמם מוסיפים את הבצל,שום,גזר,עלי סלרי ומערבבים קלות כ 5 דקות.
2. מוסיפים את הבשר ומערבבים עד אשר הוא משחים.
3. מוסיפים את קופסת עגבניות התמר ומרסקים עם כף עץ את העגבניות,מבשלים כ 3-4 דקות נוספות.
4. מוסיפים את היין האדום ,מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה, ומידי פעם בוחשים.
5. בזמן הבישול מרתיחים סיר מים חמים, ומבשלים את הפסטה אליקה ריגטה "אל דנטה".
5. עוד בזמן הבישול שופכים כ 2 כפות שמן זית במחבת קטן, ומטגנים את הצנוברים.
6. מוסיפים את הצנוברים לרוטב בולונז, ומערבבים.
7. מסננים את הפסטה, ויוצקים את הרוטב מעליה ובוחשים כ 2 דקות על אש קטנה.
8. מגישים בצלחות.
 
בתיאבון!!!
 
 
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר