דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון לפסטה ריצ'ולי ברוטב רוזה
מתכון לפסטה ריצ'ולי ברוטב רוזה
מתכון לפסטה ריצ'ולי ברוטב רוזה
 
מתכון פסטה לשלושה -ארבעה
 
זהו מתכון פסטה פשוט וקל להכנה
 
מצרכים
 
חבילה של פסטה ,מומלץ ריצ'ולי של טאראלורו (Tarall'oro)
קופסא 400 גרם של עגבניות תמר קלופות Bell
1 בצל בינוני פרוס לרצועות
2 שיני שום קטושות
קופסא של רסק עגבניות מרוכז 100 גרם
1/2 קופסא של שמנת מתוקה 10% שומן
3 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
 
אופן ההכנה
 
1. מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית.
2. מוסיפים את הבצל והשום עד שמזהיבים.
3. מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות ובוחשים עד אשר מתחיל לבעבע.
4. מוסיפים את השמנת ובוחשים כ 5 דקות על אש קטנה,ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם
5. מבשלים את הפסטה למצב "אל דנטה" ומסננים.
6. שופכים את הרוטב על הפסטה ומחממים על אש קטנה כ 2 דקות, כך שהרוטב יספח לפסטה.
 
מגישים לצלחות.
 
בתיאבון!!!
 
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר