דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון פסטה עלי זית -אלי אוליו ועגבניות שרי
מתכון פסטה עלי זית -אלי אוליו ועגבניות שרי
מתכון פסטה עלי זית -אלי אוליו ועגבניות שרי
 
מתכון פסטה לשלושה
 
מצרכים
 
חבילת פסטה עלי זית(פסטה תרד) 500 גרם של Taralloro
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה -Olitalia
8 שיני שום חתוכים לפרוסות דקות
פלפל אדום חריף קצוץ דק דק
20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
כפית עלי טימין קצוץ דק
כפית עלי בזיליקום קצוץ דק.
גבינת פקוריניו מגורדת
מלח
 
אופן ההכנה
 
 
1. מבשלים את פסטה עלי הזית לרמה של "אל דנטה" ומסננים.
2. תוך כדי בישול הפסטה, שופכים את שמן הזית למחבת גדול ומוסיפים את שיני השום, ומערבבים כ 2-3 דקות (להיזהר לא לשרוף!)
3. מוסיפים את הפלפל החריף, ועגבניות השרי ומקפיצים כ 5 דקות.
4. מוסיפים את עלי הטימין והבזיליקום ומקפיצים כ 2-3 דקות .
5. שופכים את הפסטה לתוך המחבת ומקפיצים כך שהשמן יעטוף טוב את הפסטה.
6. מגישים לצלחות ומפזרים גבינת פקוריניו מעל.
 
בתאבון!!!
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר