דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון לפסטה פיורי ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון לפסטה פיורי ברוטב שמנת וברוקולי

מתכון פסטה פיורי ברוטב שמנת וברוקולי .
 
מתכון פסטה פשוט וקל להכנה
 
 
מתכון פסטה לשלושה-ארבעה
 
 מומלצת פסטה פיורי- אך ניתן עם כל צורת פסטה אחרת כמובן.
 
מצרכים
 
חבילת פסטה פיורי 500 גרם של Tarall'oro
3 גבעולי ברוקולי לאחר שהורתחו במים והפכו רקים
בצל בינוני פרוס לרצועות דקות
2 שיני שום כתוש
חצי כוס חלב
קופסא של שמנת מתוקה 10% שומן
5 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל שחור
פרמז'ן
 
אופן ההכנה:
 
 את הפסטה פיורי מבשלים תוך כדי הכנת הרוטב עד למצב "אל דנטה".
1. שופכים שמן זית כתית מעולה למחבת ומטגנים את הבצל והשום עד שמזהיבים
2. מוסיפים את הברוקולי חתוך לגבעולים קטנים ומטגנים כ 5 דקות.
3.מוסיפים את השמנת והחלב ובוחשים כ 10 דקות נוספות.
4. מתבלים בפלפל ומלח.
5. מסננים את הפסטה,מחזירים לסיר ושופכים את הרוטב על הפסטה תוך כדי בחישה קלה כך שיספח היטב.
 
מגישים לצלחות ומגרדים גבינת פרמז'ן מעל.
 
בתיאבון!!!

דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר