דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון פסטה ניוקטי בעלי רוקט
מתכון פסטה ניוקטי בעלי רוקט
מתכון פסטה ניוקטי בעלי רוקט
 
מתכון ל2 סועדים
 
מצרכים
 
350 גרם ניוקטי
קופסה 400 גרם של עגבניות תמר קלופות-מומלץ עגבניות "BELL"
2 שיני שום קצוץ
5 כפות שמן זית כתית מעולה "אולאיטליה" .
500 גרם עלי רוקט
מלח ופלפל
גבינת פקוריניו מגורדת
 
אופן ההכנה
 
1. רוחצים את עלי הרוקט במי מלח.
2. מטגנים את השום עם השמן זית במחבת.
3. מוסיפים את העגבניות ומרסקים אותם במחבת עם כף עץ.
4. מוסיפים מלח פלפל ומבשלים במחבת כ 5 דקות.
5. מוסיפים את עלי הרוקט ומבשלים כ 5 דקות.
6. תוך כדי בישול מבשלים את הניוקטי בסיר נפרד במים חמים "אל דנטה"
7. מסננים את הניוקטי ומערבבים עם הרוטב.
8. תוך כדי עירבוב , מגרדים מעל הסיר גבינת פקוריניו.
9. מגישים חם!
 
מומלץ לשמור כמה עלי רוקט טריים לקישוט הצלחות.
 
בתאבון!!!
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר