דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון לפסטה טליולינה עם דג סלומון
מתכון לפסטה טליולינה עם דג סלומון
מתכון לפסטה טליולינה עם דג סלומון
 
מתכון פסטה לזוג
 
 
מצרכים
 
חבילה 250 גרם פסטה טליולינה(אפשר טליולינה דג סלומון) של Tarall'oro.
3 פרוסות של דג סלומון מעושן,חתוך לרצועות.
קופסא 400 גרם של עגבניות תמר BELL מרוסקות.
3 כפות שמן זית
קופסא של שמנת מתוקה
כף חמאה
כוס יין לבן איכותי (היפנוז של טראלורו)
מלח ופלפל
 
אופן ההכנה.
 
1. מטגנים את נתחי הסלומון במחבת עם שמן הזית.
2. בסיר נפרד ממיסים את החמאה, מוסיפים את העגבניות והיין ומבשלים כרבע שעה.
3. מוסיפים את רצועות הסלומון והשמנת, ומוסיפים מלח ופלפל על פי הטעם.
4.את הפסטה מבשלים "אל דנטה" תוך כדי הכנת הרוטב (סעיף 2).
5. מסננים את הפסטה, מחזירים לסיר ומוסיפים את הרוטב מעל, מערבבים כדקה על אש קטנה.
 
מגישים לצלחות.
 
בתיאבון.
 
 
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר