דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון פסטה פנטה אורטולנו ברוטב אפונה ושמנת
מתכון פסטה פנטה אורטולנו ברוטב אפונה ושמנת
מתכון פסטה פנטה אורטולנו ברוטב אפונה ושמנת
 
מתכון ל 4-5 מנות
 
מצרכים
 
1. בצל בינוני
2 חבילות שמנת מתוקה
30 גרם גבינת פרמז'ן
300 גרם אפונה
30 גרם חמאה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
 
 
אופן ההכנה:
 
*   את הפסטה פנטה אורטולנו מכניסים לסיר מים רותחים בין שלב 2 ל 3 *  
1. ממיסים את החמאה במחבת גדול ומתחילים לבשל על אש קטנה.
2. כשחמאה נמסה, מוסיפים בצל קצוץ, ומתגנים עד שהוא הופך לזהוב.
3. מוסיפים את האפונה, ומבשלים כ 5 דקות נוספות.
4. מוסיפים שמנת מתוקה, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט
5. מביאים לרתיחה על אש בינונית
6. מבשלים על אש קטנה כ 5 דקות תוך כדי ערבוב.
7. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר, ויוצקים את הרוטב המוכן תוך כדי בחישה.
 
את גבינת הפרמז'ן מגרדים מעל המנות.
 
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר