דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון לפסטה פוזילי לימון ברוטב שמנת ובלסמי
מתכון לפסטה פוזילי לימון ברוטב שמנת ובלסמי
מתכון לפסטה פוזילי לימון ברוטב שמנת ובלסמי
 
מתכון פסטה לשניים
 
מצרכים
 
300 גר' פסטה פוזילי לימון של טארלורו מבושלת עפ"י ההוראות.
לרוטב:
1 מיכל שמנת מתוקה
4-5 כפות של חומץ בלסמי אולאיטליה-עדיף בלסמי מיושן שלוש שנים ומעלה
1 בצל סגול, פרוס לרצועות
200 גרם אנטריקוט מיושן פרוס דק-דק
כף חמאה
מלח ופלפל לפי הטעם
גבינת פרמג'אן מגורדת
 
אופן ההכנה

1.מטגנים בחמאה את הבצל הסגול עד שמתחיל להיות שקוף - רגע לפני שמזהיב..
2. מוסיפים את הבלסמי ומצמצמים עד שמסמיך
3. מוסיפים את השמנת ונתחי האנטריקוט, ולאחר כ- 3 דקות מתבלים במעט מלח ופלפל (אפשרי גם פלפל אנגלי)
4. מכניסים את הפסטה (שבושלה עפ"י הוראות היצרן) לתוך הרוטב, מקפיצים מעט, ומתקנים תיבול.
5. מגישים לצלחות ומפזרים מעל את גבינת הפרמג'אן.
תהנו!!!
 
תודה לטדי הרוש על המתכון
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר