דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון לפסטה פאקרי במילוי בשר עם פטריות וצנוברים
מתכון לפסטה פאקרי במילוי בשר עם פטריות וצנוברים
פסטה פאקרי מיוחדת בעיקר למילוי של גבינות או מילוי בשר.
להלן מתכון נבחר:
 
מתכון פסטה פאקרי במילוי בשר עם פטריות וצנוברים
 
מתכון ל שלושה
 
מצרכים
 
1 חבילה של פסטה פאקרי 500 גרם של טראלורו-TARALLORO
שמן זית כתית מעולה אולאיטליה -OLITALIA
חבילת פטריות שמפיניון/ פורטבלו
600 גרם בשר בקר טחון
2 כפות צנובר .
בצל פרוס לרצועות
4 שיני שום קצוץ
מלח ופלפל
עלי טימין
 
אופן ההכנה
 
1. שופכים למחבת את שמן הזית,מטגנים את הבצל והשום עד שמזהיבים ומוסיפים את בשר הבקר,מטגנים,ממליחים ומפלפלים על פי הטעם.
2. במחבת נפרדת מטגנים קלות את הצנוברים(לא לשרוף)
3. מוציאים את הצנוברים,ועם 6-7 כפות שמן זית מטגנים את הבצל והפטריות בתוספת עלי טימין, מלח ופלפל
4. מכניסים עם כפית את הבלילה של הבשר לכל פאקרי,(שהוכן קודם על פי ההוראות) ומסדרים בצורה אסטטית בצלחת הגשה. 
5. שופכים מעל את הפטריות, ומפזרים את הצנוברים מעל את הצנוברים.
 
 
בתאבון!
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר