דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון פסטה טאליולינה בירקות עם רוטב עגבניות
מתכון פסטה טאליולינה בירקות עם רוטב עגבניות
מתכון פסטה טאליולינה בירקות עם רוטב עגבניות
 
מתכון פסטה לשניים
 
מצרכים:
 
1 חבילה 250 גרם פסטה טאליולינה של טאראלורו -   TARALL'ORO
1 פלפל אדום בינוני
1 קישוא
2 שיני שום
1 בצל בינוני
5 פטריות שמפיניון
1 קופסת עגבניות תמר קלופות "בל" -400 גרם.
5 כפות שמן זית כתית מעולה אולאיטליה
מלח
פלפל
 
אופן ההכנה
 
1. מעמידים סיר מים לפסטה, וכשהמים רותחים שמים את פסטה טאליולינה במים עד שהיא מוכנה.
2. תוך כדי- חותכים את הבצל לקוביות, וזורקים למחבת עם השמן זית  על אש בינונית.
3. מוסיפים את שיני השום כשהם קצוצות, מוסיפים את הפלפל  וקישוא חתוכים לרצועות דקות.
4. מחכים שיתרככו ואז מוסיפים את הפטריות חתוכות.
5. שופכים את כל קופסת העגבניות BELL  לתוך המחבת ומרסקים אותם עם כף עץ.
6. מבשלים כ 6 דקות על אש בינונית.
7. מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.
8. מסננים את הפסטה ושופכים את הרוטב לתוך הסיר ובוחשים כ 2 דקות.
9. להגיש חם.
 
בתאבון!
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר