דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון לפסטה פאקרי במילוי גבינות קצ'קבל ופקוריניו
מתכון לפסטה פאקרי במילוי גבינות קצ'קבל ופקוריניו
מתכון פסטה פאקרי במילוי גבינות קצ'קבל ופקוריניו
 
מתכון למנת פתיחה אלגנטית
 
המצרכים
 
12 יחידות פסטה פאקרי של TARALL'ORO
פירורי לחם פריכים
גוש גבינת קצ'קבל מגורד
גוש גבינת פקוריניו מגורד
 
אופן ההכנה
 
1. מכניסים את הפסטה למים רותחים ומבשלים כ 8 דקות(כחצי בישול), ומסננים.
2. שופכים את פירורי הלחם על משטח נקי, ומגלגלים עם היד את הפסטה פאקרי, גם שיכסו את כל הפסטה.
3. מעמידים את הפסטה פאקרי על המגש,ומכניסים את שתי הגבינות יחדיו לתוך הפסטה
4. מכניסים את המגש לתנור לכ 5-6 דקות עד שהגבינות מותכות.
5. מעמידים את הפסטה על צלחת אלגנטית(כ 3-2 יחידות לכל מנה) ומקשטים עם פטריות פורצ'יני מיבשות(אפשר גם עגבניות מיובשות), לעטר את הצלחת כיד הדימיון.
 
בתיאבון!!
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר