דף הבית > מתכונים - פסטה > מתכון פסטה ברוטב סלק ואגוזים
מתכון פסטה ברוטב סלק ואגוזים
מתכון פסטה ברוטב סלק ואגוזים
 
מתכון פסטה לשלושה-ארבעה
 
 
המצרכים
 
500 גרם פסטה טאראלורו מומלץ מסוג פנטה .
5 סלקים מבושלים
שמן זית כתית מעולה
50 גרם חמאה
1/2 קופסא שמנת לבישול
2 כפות סוכר
חופן תערובת אגוזים קלויים
פרמזן מגורד
פטרוזיליה חתוכה דק
מלח ופלפל
 
אופן ההכנה
 
1. מקלפים את הסלקים, ותוכנים אותם בבלנדר עם הסוכר.
2. תוך כדי מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי ההוראות לרמת "אל דנטה"
3. במחבת שופכים את שמן הזית, ומוסיפים את החמאה עד שהיא נמסה.
4. שופכים פנימה את הסלק והשמנת ומערבבים על אש בינונית כ 5 דקות,מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר. את הרוטב שבמחבת שופכים על הפסטה ומערבבים כדקה על אש קטנה.
6. מגישים בצלחות הגשה, ומפזרים מעל אגוזים, פרמזן ופטרוזליה.
 
בתאבון!!!
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר